به گزارش الوند _ جعفر امیریپریان در اولین نشست خبری خودبا اصحاب رسانه استان همدان اظهار داشت : سازمان ملی استاندارد از سال ۹۶ با تغییر نام و مواد قانونی گوناگون، دچار تغییرات گسترده و مؤثری شد، اما همچنان این دید وجود دارد که حوزه فعالیت ما صرفاً نظارت بر آسانسور، مواد غذایی و مصالح ساختمانی است در حالیکه حوزه فعالیت سازمان فراتر از این امور بوده و به طور کلی کمفروشی و عدم کیفیت در هر زمینهای توسط این سازمان رصد شود برخورد قضایی و قانونی با متخلفین لحاظ میگردد.
وی افزود: استاندارد باید از یک الزام قانونی به یک مطالبه عمومی تبدیل شود ضمن آنکه آموزش رکن اصلی استاندارد است و اگر مطالبهای برای یادگیری نباشد به طور قطع آموزش سودی نخواهد داشت.
مدیر کل استاندارد استان همدان با بیان اینکه نشان استاندار ضامن ایمنی است و نشاندهنده استاندارد بودن و ایمنی کالاها ست، یادآور شد : سامانه ۱۵۱۷ سامانه تلفنی مربوط به سازمان استاندارد است و مردم میتوانند شکایات و یا استعلامهای خود را از این طریق اعلام کنند.
این مقام مسئول یکی از اهداف ویژه سازمان استاندارد را حمایت از تولید ذکر کرد و گفت: این حمایت میتواند تعیین مسیر صحیح و درست حرکت برای تولیدکنندگان باشد،ضمن اینکه با سیاستهای تشویقی میتوان تولیدکنندگان را به سمت اخذ نشان استاندارد جذب کرد تا در حوزه صادرات بتوانند نقش پررنگی ایفا کنند.
امیریپریان با بیان اینکه نشان حلال صرفاً از سوی ادارهکل استاندارد صادر میشود، تاکید کرد: تاکنون هشت نشان حلال از سوی این اداره کل در استان همدان صادر شده است که صاحبان صنایع مربوطه میتوانند کالاهای خود را با این نشان در سطح بازار دنیا عرضه نمایند.
مدیرکل استاندارد همدان با بیان اینکه تعداد کل تجهیزات مورد بازرسی قرار گرفته در شهربازیهای استان همدان ۷۹۴ مورد بوده است، خاطرنشان کرد: تعداد تجهیزات استانداردسازی شده ۳۶۷ مورد و تعداد شهربازیهای فعال در استان ۴۲ مورد است.
وی در ادامه از صدور ۳۰۳ مورد گواهی آسانسور توسط اداره استاندارد طی سال جاری خبرداد و گفت: از سالهای گذشته به این مسئله توجه شده و در همدان مسائل ایمنی و استاندارد به شدت مورد توجه قرار گرفته است.
امیریپریان خاطر نشان کرد: ۵۲ جایگاه CNG در همدان وجود دارد که چهار جایگاه آن دارای ایرادات فنی است که به زودی نسبت به رفع آن اقدام خواهد شد.