تاریخ : دوشنبه, ۱۴ آبان , ۱۴۰۳ 3 جماد أول 1446 Monday, 4 November , 2024
3

معاون عمرانی استاندار کرمانشاه: یکی از مهمترین آفت های شهرداری ها، سلیقه محوری است/ آموزش می تواند مدیریت شهری را از روال سنتی خارج و به سمت هوشمند سازی پیش ببرد.

  • کد خبر : 2859
  • ۳۰ دی ۱۴۰۰ - ۷:۱۸
معاون عمرانی استاندار کرمانشاه:  یکی از مهمترین آفت های شهرداری ها، سلیقه محوری است/ آموزش می تواند مدیریت شهری را از روال سنتی خارج و به سمت هوشمند سازی پیش ببرد.

معاون عمرانی استاندار کرمانشاه:

یکی از مهمترین آفت های شهرداری ها، سلیقه محوری است/ آموزش می تواند مدیریت شهری را از روال سنتی خارج و به سمت هوشمند سازی پیش ببرد.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری کرمانشاه سلیقه محوری را یکی از آفت های شهرداری ها عنوان کرد و گفت: روش های سنتی و انجام طرح های بدون کارشناسی و عجولانه ثمره ای جز هدر رفت اعتبارات و وارد آوردن خسارات به جامعه ندارد که اصلاح این مهم نیازمند تدوین یک برنامه جامع و استراتژیک است

 

به گزارش الوند _ دکتر منوچهر فخری روز چهارشنبه در چهارمین نشست شهرداران استان کرمانشاه اظهار داشت: در استان کرمانشاه ۳۵ شهرداری وجود دارد که تا کنون ۲۶ شهردار با مصوبه شورای شهر انتخاب و پنج شهردار نیز پس از مشخص شدن در حال طی روند تایید صلاحیت هستند که پس از پیگیری سه نفر از افراد مذکور تایید صلاحیت شده و دو نفر باقیمانده نیز تا شنبه آتی تعیین تکلیف خواهند شد.

وی در ادامه از روانسر، دینور، ثلاث باباجانی و گیلانغرب به عنوان چهار شهر فاقد شهردار نام برد

معاون استاندار کرمانشاه در خصوص سابقه و تحصیلات شهرداران منتخب نیز گفت: ۵ نفر سابقه فعالیت در بخش دولتی، ۱۳نفر کارمند شهرداری و ۵ نفر از بخش خصوصی هستند که به ترتیب ۳نفر دارای تحصیلات دکتری، ۱۵نفر کارشناس ارشد و ۸نفر کارشناس می باشندکه تقریباً با وضعیت مناسبی از لحاظ بحث تخصصی و تجربه در حوزه شهرداری ها مواجه هستیم.

فخری از شهرداری به عنوان یک نهاد اجتماعی تاثیر گذار در جامعه یاد کرد و افزود:در گذشته از شهرداری به عنوان یک مسئول خدمات شهری نام برده می شد اما اکنون با تغییر رویکردی که در جامعه مترقی با آن روبرو هستیم به عنوان یک نهاد اجتماعی اثرگذار دیده می‌شوند که نقش بسیار موثری در حوزه‌های مختلف از جمله سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی دارد و رد پای آن در تمام ابعاد جامعه قابل لمس است که همین امر موجب شده فرایند انتخاب شهرداران و تایید صلاحیت ها حساس وبا دقت بیشتری انجام شود.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری کرمانشاه سلیقه محوری را یکی از آفات های شهرداری ها عنوان کرد و گفت: روش های سنتی و انجام طرح های بدون کارشناسی و عجولانه ثمره ای جز هدر رفت اعتبارات و وارد آوردن خسارات به جامعه ندارد که اصلاح این مهم نیازمند تدوین یک برنامه جامع و استراتژیک است.

وی آموزش را حلقه مفقوده و واسط مدیریت شهری با تفکرات شورایی برشمرد و یادآور شد: آموزش و استفاده از فناوری های نوین می تواند شهرداری را از حالت سنتی خارج و به سمت هوشمند سازی خدمات پیش ببرد.

معاون استاندار کرمانشاه در پایان تصریح کرد: زیبا سازی منظر کلانشهر کرمانشاه از ضرورت های توسعه شهری است لذا باید در هر گونه تصمیم سازی در مدیریت شهری، سیما و منظر شهری لحاظ شود.

لینک کوتاه : https://www.sanatweekly.ir/?p=2859