به گزارش الوند _
نیکزاد عباسی با اشاره به نقش تاثيرگذار خانواده ها در کنترل و نظارت بر عملکرد فرزندان در شب چهارشنبه آخرسال اشاره کرد و اظهار داشت:خانواده ها ضمن همراهی کردن با فرزندان خود و توجه به توصيه هاي پیشگیرانه، می توانند اين چند ساعت از شب را به خوبی و با آرامش و شادی در کنار یکدیگر و بدون هیچگونه آسیب جسمی و مالی به خود یا دیگران مديريت کنند.
وی افزود: امروزه رويکرد
پليس بر اين است که ضمن يک تعامل هدفمند و کارآمد با آحاد مردم در بحث پيشگيري از جرايم و توليد امنيت قدم بردارد چرا که اعتقاد داريم پليس به تنهايي قادر به توليد امنيت پايدار نبوده بلکه توليد امنيت يک محصول جمعی است و تمامي دستگاه ها و سازمان ها و خود مردم در توليدو ایجاد آن نقش محوری دارند و بايد با مشارکت و همکاری و همدلی نقش خود را در اين راستا به خوبی ايفا کنند.
معاون قضائی ،اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان کرمانشاه با اشاره به حوادث چهارشنبه آخر سال تصریح کرد: نباید اجازه داد چهارشنبه آخر سال توسط افراد برخی فرصت طلب رنگ و لعابي ديگری به خود بگیرد و به صورت يک خرده فرهنگ جرم در جامعه ظهور پيدا کند و منجر به ورود زيان هاي مالي، صدمات و آسيب های جبران ناپذيری در حوزه سلامت بر اشخاص و اموال مردم گردد.
این مقام قضائی با اشاره به برنامه های آموزشی، اقدامات و اطلاع رسانی های پیشگیرانه دستگاه ها و ادارات مرتبط مناسبت هاي پيش رو، بيان کرد: آگاه سازی مردم از تجربه تلخ حوادث سالهاي گذشته در مراسم چهار شنبه آخر سال، بهترين راه پيشگيری در جهت كاهش خسارات مالی و جانی است.
عباسی، با تاکید بر این که ارتقاء سطح آگاهي افکار عمومی به ويژه جوانان يكی دیگر از عوامل پيشگيری از بروز حوادث ناگوار چهارشنبه آخر سال است،گفت:مشاركت مردم و توجه خانواده ها به توصيه های ايمنی، مهمترين اصل در مديريت چهارشنبه آخر سال و كاهش حوادث در اين روز است.
معاون قضائی ،اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان کرمانشاه ، انجام اعمال غير متعارف و نابهنجار توسط عده محدودي که مواد محترقه و آتش زا را در چهارشنبه آخر سال استفاده می کنند، به دلیل عدم آگاهي از خطرات جبران ناپذير آن دانست و ادامه داد:آگاهی بخشی والدین به فرزندان در تمامی مراحل زندگی همچنین در محورهای جنگ نرم، مواد مخدر و فضای سايبری بسیار موثر باشد.